Вас приветствует Центральная районная библиотека пгт Новосветловка
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 51

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 12 » Жінок коханих імена
17:14
Жінок коханих імена

 

В дні Шевченківських свят, Центральна районна бібліотека смт. Новосвітлівка провела в професійному аграрному ліцеї літературно-музичну композицію «Я дуже щиро вас люблю…», а в гімназії - літературну годину «Музи генія». Вони були присвячені темі жінки в житті і творчості геніального українського поета і художника Т. Г. Шевченка.

Святкові заходи відкрили завідуюча відділом обслуговування Андреєва Т.О. та бібліотекар бібліотеки для дітей Зеленська Н.В. У прикрашеному в національних традиціях залі звучала невмируща поезія Кобзаря.

Під час заходів учасники були одягнені в стилізовані костюми ХІХ століття, вони висловлювали слова захоплення та поваги до життя і творчості Тараса Шевченка. Бібліотекарі представили на розсуд присутніх книжкові виставки «Шевченко в моєму серці», «Живе під сонцем любові Шевченкова весна», слайд-презентацію «Сердечні пристрасті та розчарування Кобзаря» та пам’ятку «Тарасові музи».

Також до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка Центральна районна бібліотека смт. Новосвітлівка в межах районного огляду-конкурсу: «Ми Шевченка славить будем І ніколи не забудем» оформила виставку - перегляд «Живе під сонцем любові Шевченкова весна», на якій були представлені роботи майстрів декоративно-прикладного мистецтва району, учнів Новосвітлівської та Орджонікідзевської шкіл мистецтв, а також поезії юних талантів нашого регіону. Ця виставка також експонувалася в Новосвітлівському професійному аграрному ліцеї.

 

 

 

Просмотров: 583 | Добавил: Levchenko | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz